• Nguyen Kevin

Happy Lunar new year and a brief introduction about Asian Power. [Vietnamese below]

Hi, I'm Kevin - the founder of Asian Power. The Lunar New Year is coming, I would like to say my warmest hello to Asian Power's customers. Asian Power was established with the desire to engage with customers not only in the field of Security - Defense but also the desire to develop in different areas of commerce. The past 8 years has been a moderate development for me personally, but I have been fortunate to be a partner for medium and large companies in Vietnam and around the world with a diverse range of trade sectors from high technology equipment for national security and defense, essential raw materials for production needs in Vietnam as well as other countries in the region. With the goodwill of being authorized by


big equipment brands in the world to develop business in Vietnam in recent years, I realize the economic potential of developing countries in the region with the policy of wholesale, we will all look forward to win-win cooperation where buyers will get the best prices, sellers will have trust with trusted partners and investors will be assured of a reliable distribution channel with the highest safety, and above all, loyalty to each of our projects. I am on behalf of Asian Power, would like to congratulate the Lunar new year to all of you who are already and are going to be our partners to have a comprehensive victory in the following years. Kevin.

--------------------

Xin chào, Tôi là Kevin - là người sáng lập công ty Asian Power.

Sắp đến Tết Âm Lịch, tôi mốn gửi lời chào đến quý khách hàng của Asian Power.

Asian Power được thành lập với mong muốn gắn kết với khách hàng không chỉ ở lĩnh vực An Ninh - Quốc phòng mà còn là mong muốn phát triển ở những lĩnh vực thương mại khác nhau.

8 năm qua là 1 sự phát triển vừa phải cho cá nhân tôi, nhưng tôi đã có may mắn được là đối tác cho những công ty vừa và lớn ở Việt Nam cũng như trên thế giới với các ngành thương mại đa dạng từ những thiết bị công nghệ cao phục vụ cho an ninh quốc phòng cho đến những mảng vật liệu thiết yếu phục vụ nhu cầu sản xuất ở Việt Nam cũng như các nước trong khu vực.

Với lợi thế thương mại là được các thương hiệu lớn trên thế giới uỷ quyền để phát triển kinh doanh trong Việt Nam trong những năm qua, tôi nhận thấy tiềm năng kinh tế khi phát triển các nước trong khu vực bằng chính sách bán buôn, tất cả chúng ta sẽ hướng tới việc hợp tác win-win mà ở đó, người mua hàng sẽ có giá tốt nhất, người bán sẽ có niềm tin với đối tác tin cậy và chủ đầu tư sẽ yên tâm với kênh phân phối uy tín và an toàn, và trên hết đó là sự trung thành với mỗi dự án của quý khách hàng.

Thay mặt Asian Power, xin gửi lời chúc mừng năm mới tới toàn thể quý đối tác đã, đang và sẽ hợp tác để có 1 thắng lợi toàn diện vào những năm sau.

Kevin.

contact: inquiry@asianpower.org for more info.

36 views1 comment